Voeding- & Leefstijlcoaching

Het kan nog best lastig zijn om een gezonde levensstijl met voldoende beweging en gezonde voeding vast te houden. Zeker wanneer je een drukke baan hebt, een druk sociaal leven en denkt weinig tijd over te hebben. Maar dat hoeft helemaal niet.

Belangrijk is te weten hoe je dat aanpakt en weet hoe je kunt voorkomen om weer in je oude gewoonte terug te vallen. Als voeding- en leefstijlcoach help ik jou daar de juiste weg in te vinden. Kan ik jou handvatten geven en leer ik je hoe je grip krijgt op je dagelijkse situatie door te denken in oplossingen in plaats van ‘onmogelijkheden’. Uiteraard op een manier die past bij jouw persoon.

Hoe eet, slaap, beweeg en ontspan jij?

Bij leefstijlcoaching kijken we naar je algehele huidige leefstijl: je voeding, je slaappatroon, wat voor soort werk  je doet, naar je sport- en bewegingsactiviteiten, stress- en ontspanningsmomenten  en je totale mindset. Want al deze elementen zijn allemaal super belangrijk en uiteindelijk bepalend voor het hebben van een gezonde leefstijl.

Met leefstijlcoaching krijg je helder wat voor jou in het leven belangrijk is op gebied van voeding en beweging. Dat bewegen bijdraagt aan een gezonde levensstijl weten we natuurlijk allemaal. Maar hoe intensief je dit moet en kan doen hangt natuurlijk helemaal af van jouw persoon en situatie. Welke vorm van beweging past bij jou?

 

Gezond leven is ook leuk(er) leven

Tijdens een traject werk je onder begeleiding naar het door jouw gestelde doel in een gezonder en gelukkiger leven. Wat je uiteindelijk ook krijgt als je lekker in je vel zit! Waarbij we keuzes maken die het voor jou niet zwaarder of lastiger maken om gewoon ‘leuk’ te leven. Gedurende een traject maken we keuzes bij jou leefstijl passen en krijg je handvatten mee zodat je uiteindelijk ook daar plezier in krijgt. Wedden dat het jou ook lukt?

 

Programma’s

 

Pakket 1

3 maanden

  • totaal 8 gesprekken incl intake gesprek
  • Betaling ineen of keuze voor betaling in termijnen met een automatisch incasso per maand gedurende 3 maanden
  • Eerste maand iedere week consulten, de 2e en 3e maand 2 x per maand een consult. Natuurlijk kan dit in overleg gewijzigd worden.

€325,-

Pakket 2

6 maanden

  • totaal 14 gesprekken incl intake gesprek
  • Betaling ineen of betalen in termijnen met automatisch incasso per maand gedurende 6 maanden
  • eerste maand iedere week consulten,  2 t/m 6e maand 2 x per maand een consult. Natuurlijk kan dit in overleg gewijzigd worden.

€499,-

 

Op maat gemaakte dagmenu’s 

Voor meer info zie tabblad tarieven/vergoedingen even naar beneden scrollen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie of vrijblijvend kennismaken?
Neem vooral contact met mij op wanneer je meer vragen hebt of meer informatie wenst te ontvangen. Wellicht ben je er al helemaal klaar voor! Laten we dan vrijblijvend kennismaken en bespreken we de mogelijkheden.

Sandy ter Horst
06 46 43 42 26
info@gezondenfitter.nl

facebook instagram