Voedingsschema’s op maat

Een voedingsschema direct op maat voor jou gemaakt. Of je nu wilt afvallen, aankomen of juist spiermassa wilt, dit kan je aangeven en het advies is daar op aangepast.

Dit programma is voor jou geschikt wanneer je zonder coaching je leefstijl op het gebied van voeding wil aanpakken of wellicht wel doorpakken. Want misschien ben je al lekker bezig met een gezonde levensstijl , maar ben je ondertussen toe aan nieuwe recepten die jouw nieuwe leefstijl zonder probleem kan blijven motiveren.

Anders eten is niet per definitie saai of minimaal. Met de recepten die wij je geven  kan je gewoon lekker blijven eten, (zonder pakjes of zakjes ) en vind je daarmee  ook dé manier om het vol te houden. Uiteraard is en blijft motivatie een belangrijk aspect om succes te behalen.

Iedere  week een menu op maat: betaalbaar en gevarieerd. Deze wordt voorzien  van een boodschappenlijstje (die je gewoon bij AH of de supermarkt bij jou om de hoek kunt halen)En uiteraard de bereidingswijze. Zo bieden we je handvaten voor ‘de rest van je leven’ en leren we jou gezond en gevarieerd te eten, in de juiste hoeveelheden die passen bij jouw persoon en doel.

Bij het aanmelden voor het programma voedingsschema op maat kun je kiezen uit verschillende type gerechten en aangeven wat je niet lust.Die worden dan ook niet meegenomen in jouw schema.Wanneer je een allergie hebt(bijv noten, eiwit, melk of gluten) dan is het mogelijk een aangepast dagmenu te krijgen. Ben je vegetarisch, dan houden we daar ook rekening mee bij het samenstellen van jouw menu. Een koolhydraatarm dieet is iets wat we niet aanraden, tenzij je een allergie hebt of diabetes (type 1 of 2 ) Want wil je tijdens het afvallen koolhydraten voor altijd mijden of alleen voor een periode? Indien voor een periode adviseren wij om voor voeding te gaan met minder koolhydraten.Zo voorkom je ook het “crash dieet effect” en toename van gewicht wanneer je je streefgewicht hebt bereikt en weer start met het nuttigen van koolhydraten.

 Tarieven

Voor 3 maanden €29,85 Dat is per maand €9,95

Voor 12 maanden €83,40 Dat is per maand €6,95

heb je hulp nodig of vragen over het invullen bel gerust tel Sandy 0646434226

Wil je dit ? klik dan op deze link en start meteen!

 

Wil je  meer uitleg of heb je nog vragen over het programma’ voedingsschema op maat’, neem dan gerust contact op. Dit programma is in principe zonder coaching , heb je toch behoefte aan wat persoonlijke begeleiding dan zou je 1 of 2 consulten kunnen boeken. Check hier de link voor tarieven.

Heel veel suc6 Jij kan het ook!