Succesverhalen

Mocht je zelf ook een succesverhaal willen vertellen, leuk als je dit wilt delen, mail dan je tekst liefst met beeldmateriaal naar info@gezondenfitter.nl.

 

 

 

 

 

 

 

Sinds een klein half jaar onder begeleiding aan het afvallen bij Sandy.

Sandy werkt op een hele fijne manier, waardoor ik het eerst niet het gevoel heb dat ik “op dieet” ben maar toch afval!Ben heel blij met al haar tips en adviezen!Ze speelt erg in op je eigen behoeften en dat is heel fijn. Zeker een aanrader!

Afz Anoniem

 

 

 


Ik liep vanmorgen tijdens mijn rondje hardlopen te denken aan hoe fijn het is dat dat gewoon weer lekker en soepel gaat. Dat ik goed in mijn vel zit en blij ben met hoe ik me voel. En dat komt zeker ook op het conto van Sandy. Zij heeft met haar heldere en nuchtere kijk op voeding mij weer op het rechte pad weten te zetten. Zonder poespas, pilletjes, shakes, poeders of andere toevoegingen. Maar gewoon door anders en gezonder te eten en meer te bewegen. En hoewel ik er nog niet helemaal ben, ook die laatste loodjes gaan nu zeker lukken.
Ik zeg vaak “in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst”, maar ik heb nu sterk de indruk dat ik dit nog wel een hele tijd kan volhouden.
Dank voor je support Sandy!

Ik ben voor drie maanden bij Sandy geweest om mijn leefstijl en voeding te verbeteren ivm de gezondheid.ik ben anders gaan eten, meer fruit, groenten, noten eten. Dit zijn een paar voorbeelden. Sandy is zeer begaan met je en zeer professioneel in haar werk. Het weegmoment is altijd weer spannend om te zien of je goed bezig bent. In mijn geval is het slechte cholesterol ldl met twee punten verminderd. Dit alleen door de voeding aan te passen en te gaan bewegen. Sandy is een aardige en leuke vrouw om mee te werken. Dank je wel dat je me hebt bijgestaan hierin 😀

 


Ik heb samen met Sandy een aantal keer gesport in de duinen en voedingsadvies gekregen.

Sandy is een hele fijne leefstijlcoach die mij erg heeft geholpen weer de balans te vinden tussen voeding en beweging. Ik had echt het gevoel dat Sandy goed luisterde wat mijn persoonlijke wensen waren, advies was kundig en ik ben zelfs gaan houden van gezond eten. Het sporten ben ik ook weer gaan waarderen als ik zie wat het mij heeft opgeleverd is dat ook niet zo gek: ik ben fitter, ik heb meer uithoudingsvermogen, ik slaap beter en ik zit lekker in mijn vel.

Wat mij ook erg motiveerde was de inzet van de gezondheidscheck met behulp van een speciale weegschaal, niet alleen gewicht is belangrijk maar ook vet, spier en botmassa. Enorme boost om elke week met eigen ogen te zien dat er daadwerkelijk een positieve verandering plaats vindt.

Sandy ik vind je een topper, bedankt!! 😉

Groetjes Sandra

 


Lieve positieve  Sandy

Jij bent voor  mij al een aantal jaar een coach,
luistert oor en steunpilaar.
Mijn achtergrond met eten is zeer moeilijk.
Eten is voor mij liefde warmte veiligheid en tevens mijn grootste vijand.
Niet alleen voor mijn gewicht die alle grenzen voor bij waren gegaan. maar ook voor mijn diabetes.
Op een dag besloot ik dat het genoeg was en stapte ik jou praktijk binnen met een verwachting patroon.
Maar zo gemakkelijk zou het dus niet worden .Dat liet jij me al gauw inzien ,maar ook dat het haalbaar was.
Ik ben al geruime tijd bezig om mijn mindset te veranderen. jij leert me daar zoveel over.
Het is niet alleen een kwestie van gezond eten .Het is de gedachten gang er achter waardoor je het op lange termijn vol kan houden .
En dat jij mij dat hebt laten inzien vind ik bijzonder want ik heb al heel wat therapieën versleten op dit gebied.
Doordat jij luistert, observeert en tussen de regels door leest heb jij een opening gevonden bij mij.
Jij leert mij dat ik sterker bent dan de stem in mijn hoofd , dat ik besluit wat er gebeurt .
Dat ik mijn doelen klein en overzichtelijk moet houden . en als het eens een dag fout gaat geen probleem , opstaan en weer doorgaan.
Het mooiste aan dit leer proces vind ik dat je me leert mijn focus te richten op mijn bloedwaardes en niet op de getallen op de weegschaal.
Want wat is een getal nu eenmaal , het gaat er om waar je je goed bij voelt. Dit vind ik een heel moeilijk proces .
 Door jou positiviteit geloof ik dat het me kan lukken.
Jouw steun en coaching is erg belangrijk voor mij geworden , je bent altijd bereikbaar ,je pept me altijd op .
 Lieve Sandy voorlopig ben je nog niet van me af.
We hebben al een hoop bereikt maar het uiteindelijke doel is  berusting en een mooi gezond gewicht en leefstijl.
je bent een super coach en een hele fijne vrouw die ook een hoop geleerd heeft door vallen en opstaan.
Het is mooi om te zien dat je je eigen ervaringen verwerkt in je begeleiding, want dat laat zien dat wij jou clienten, niet alleen staan
En dat we sterker zijn als dat we denken.
Dank je wel wel voor alles ,
   Liefs Petra

 

Goeiemorgen Sandy,
Ik ben nu sinds januari bij jou in behandeling en wat maakt het een hoop verschil in mindset. De grootste klapper is dat ik vanmorgen op de weegschaal sta en gewoon ben afgevallen. Waarom ik daar zo extra verrast door ben, is het feit dat ik gisterenavond uiteten ben geweest. Een uitstapje dat ik graag maak ik het leven. Het leven waarvan we juist nu zo bewust zijn het te moeten vieren op de momenten dat het kan. Het leven dat ik gezond en fit wil zijn. In mijn hoofd en mijn lijf. Door jouw begeleiding durf ik uiteten te gaan en weet ik welke keuzes ik kan maken om dat op een “verantwoorde” manier te kunnen doen. Ik ben nu 14 kilo afgevallen en iedereen vraagt me welk dieet ik volg.

Gelukkig volg ik geen dieet meer. Ik heb mijn levensstijl veranderd en wat voel ik mij daar ongelofelijk goed bij! Ik maak bewuste keuzes over wat ik eet en drink, afhankelijk van de dag. Ga ik sporten, ga ik werken, heb ik iets “gezelligs”? Ik weet steeds beter hoe ik daar een goede balans in kan vinden. Natuurlijk blijven er valkuilen. De laatste tien kilo’s zullen dan ook echt niet gemakkelijk worden, maar het is fijn om die momenten met jou te analyseren en om te buigen in leermomenten. Ik heb door hierover eerlijk in te kunnen zijn met jou kunnen afleiden waar het vandaag komt, oplossingen gevonden en geaccepteerd dat ik af en toe nog een fout zal maken, maar weet me dan snel weer te herpakken. Het positieve gevoel dat dit “nieuwe lijf” met zich mee brengt, weegt zoveel zwaarder dan de momenten van falen. Ik sta op met zoveel meer energie. Ik kan met zoveel meer respect naar mijn eigen lijf kijken. Het sporten gaat steeds beter, ik slaap beter en ik jojo niet meer. Ik heb een knop omgezet, waarvan ik niet zo goed wist waar hij zat. Jij hebt mij de weg hierin gewezen en daar ben ik je heel dankbaar voor. Ondanks we nu niet fysiek een consult kunnen hebben, beeldbellen we en app je me daar waar nodig. Je bent echt een stok achter de deur, een fijne coach. Ik kan niet wachten straks weer bij jou op de weegschaal te staan en mijn spier- en vetmassa te wegen.

Ik hoop dat je mij voorlopig nog wilt bijstaan in de laatste kilo’s. Het is nog net dat laatste duwtje dat ik nodig heb om mijn leven voorgoed de juiste richting in te duwen. Maar voor nu….ontzettend bedankt dat je samen met mij 14 kilo uit mijn leven hebt verbannen en nooit afkeurend bent geweest als ik je open en eerlijk over mijn vreetbuien vertelde. Ik voel me energieker dan ooit! Ik moet nu gaan…sportschoenen aan en naar de sportschool…lesje bodypump…

Liefs, Ester


 

8 maanden geleden was het klaar het roer moest om. Een jaar daarvoor een zware operatie gehad, liep met lichamelijke klachten, vermoeidheid en balend van mezelf omdat ik mezelf niet meer herkende in de spiegel. Besloten om bij Sandy een intake te doen. Met boek en afspraken kaart naar huis en was erg benieuwd wat dit me zou gaan brengen. Waarin ik eerst alleen gefocust was op de kg’s zo snel mogelijk weg kwamen er steeds meer inzichten. Natuurlijk mijn lijf wilde ik slanker zien worden maar alles wat ik er bij gekregen heb is misschien van nog wel een veel grotere waarde en ervaar ik echt als een cadeau. Inzicht in wat je voelt, waar bepaalde gedachtes vandaan komen, maar ook het lief naar jezelf mogen zijn en positiviteit ervaren. Geen enkele keer heeft ze me laten wachten met een antwoord op mijn vraag. Lieve berichtjes tussendoor als er toch tranen waren en in de goede zin een trap onder mijn kont. 8 maanden verder 16 kg kwijt en op mijn streefgewicht met als klap op de vuurpijl mijn eerste cityrun van 5 km gelopen. Zo aangestoken door haar enthousiasme waardoor ik nu zelf ook met plezier 4 dagen sport en uitdagingen blijf zoeken. Fijn in mijn lijf zit en ontspanning kan ervaren en weet wanneer ik op de rem moet trappen. Kortom wil je meer dan afvallen met een blijvend resultaat kan ik je echt aanraden bij Sandy langs te gaan.

Bedankt topper knuf van bianca   

 


Het was zomervakantie. Voor het eerst in mijn leven had ik echt moeite om mezelf in mijn bikini te zien. Het liefst wilde ik kleren aanhouden en ik vond mezelf overal dik in. Wat een slecht gevoel! Nu moest ik echt in actie gaan komen!

Ooit eerder had ik eens een ‘shake en repen dieet’ gevolgd. Heel erg succesvol natuurlijk, maar ja, ik wilde nu eens voor echte verandering gaan. Ik merk namelijk ook dat mijn lichaam verandert nu ik ouder word en richting de overgang ga. Alles wordt zacht en mijn rolletjes verdwijnen niet zo makkelijk meer. Aan de bak dus.

Na mijn vakantie kwam ik via via terecht op de site van Gezond en Fitter voedingscoach. Hoewel ik eerst nog dichter bij huis zocht naar begeleiding, sprak de site van Sandy mij het meest aan. Lekker praktisch, duidelijk, no-nonsense en (hoe fijn): op basis van ‘echt’ eten!

Een afspraak was snel gemaakt. Ik vond het echt spannend. Afvallen is 1 ding, maar ik moet natuurlijk ook met de billen bloot; ik moet toch echt onder ogen zien dat het mijn eigen eetgewoonten zijn die voor die kilo’s hebben gezorgd. Het fijnst aan de begeleiding van Sandy is wel dat ik me nooit veroordeeld heb gevoeld of het gevoel kreeg dat ik het mijn eigen schuld was. Sandy is heel praktisch ingesteld en kijkt naar wat er past in jouw situatie. Wat heb jij nodig en wat is realistisch in jouw leven. Met daarbij de stappen van het Puur Gezond-boek als leidraad. Voor mij werkt het.

Inmiddels zijn we een half jaar verder. Ik heb de stappen doorlopen en kan me er meestal wel aan houden. Ik blijf een zoetekauw en de tussendoortjes blijven voor mij een aandachtspunt, maar er is echt wel het een en ander veranderd.

Ik sport veel meer, ga dit jaar zelfs meedoen aan een 1/8etriathlon! Ik probeer mijn lekkere trek zoveel mogelijk om te denken naar gezonde tussendoortjes en kan beter het onderscheid maken tussen ‘oog-honger’,  gewoonte snacken of echte trek. Hoewel mijn gewicht niet spectaculair is gedaald, val ik nog steeds af. Ik ben flink in centimeters afgenomen en mijn spiermassa neemt nog steeds toe. Ik voel me fitter en zie er strakker uit. En niet onbelangrijk: ik eet heerlijk!

Saskia

 

 


Hallo Sandy,

Ik ben een vrouw van 71 jaar, een paar maanden geleden vond ik dat ik wat aan mijn gewicht moest gaan doen.

Samen met mijn buurvrouw ben ik bij jou terecht gekomen. Het klikte meteen goed.
Na een week alles opgeschreven te hebben wat ik zoal de hele dag nuttigde kwam naar voren dat
ik toch wel erg weinig tussendoortjes at om het verbrandingsproces in je lichaam gaande te houden.
Op advies van jou ben ik daar op gaan letten en ik ben meer gaan bewegen.
Het resultaat na 8 weken was dat ik 6 kilo ben afgevallen en me veel fitter ben gaan voelen.
Ook erg belangrijk was dat na bloedonderzoek bleek dat mijn cholesterolgehalte en dat mijn bloedsuiker enorm
vooruit gegaan waren.
Hartelijk dank voor alle adviezen, ik ga gewoon door want qua gewicht mag er nog wel wat af.
Lieve groet, anoniem.


Hai Sandy,

Een half jaar geleden bedacht ik me dat ik te zwaar was geworden en daar wat aan moest doen. Dat is vaker voorgekomen in mijn leven en dus ging ik zoals altijd weer fanatiek en regelmatiger hardlopen, stopte ik met snoepen, ging minder eten en liet mijn biertje staan. Als inmiddels 64-jarige merkte ik dat ik minder snel “op conditie kwam”, een aantal keren tegen de hongerklop aanliep tijdens trainen en ook niet zo snel afviel. Ik heb toen, na adviezen uit mijn omgeving, besloten het dit keer “professioneler”aan te pakken. Naast het hardlopen, meer bewegen, ben ik op bootcamp gegaan en heb me bij Sandy gemeld. Na de intake en het bijhouden van het dagboekje werd me pas echt duidelijk, dat het op conditie en op gewicht komen niet alleen een kwestie is van minder eten en veel  bewegen. Het juiste evenwicht, de eetmomenten en het belang van bewegen in combinatie met goede gevarieerde voeding. Sandy brengt dat allemaal op een luchtige en duidelijk manier en weet heel goed in te spelen op je persoonlijke situatie. Ondanks veel “feestjes”, een lange vakantie in het bourgondische Italië ben ik dan ook inmiddels op gewicht en (bijna) klaar voor de halve marathon. De adviezen en begeleiding van Sandy heeft me hierbij enorm geholpen. AANRADER!

Groet, Ton


november 2017 ben ik naar Sandy toegegaan met de vraag of ze naar mijn voeding wil kijken.

Ik slikten al een paar jaar ijzerpillen, had vaak een ijzer te kort maar ze konden niet vinden waar dat vandaan kwam in het ziekenhuis. Ik wilden kijken of ik dat misschien via voeding op kon lossen inplaats van altijd maar die pillen te slikken. Ook was ik al een paar jaar bezig om zwanger te raken, liep hiervoor in het ziekenhuis.
Ik slikte al een tijdje hormonen, heb hier behoorlijk wat last van gehad. Waardoor ik mij niet meer zo fit voelden en weinig energie had. Ben toen met deze vragen naar Sandy toe gegaan, kijken of ik weer mij zo fit mogelijk kan krijgen via de juiste voeding want ik zou in maart weer gaan starten met behandelingen om zwanger te worden.
En of het mogelijk was om via de juiste voeding te kijken of ik mijn ijzerpillen kon afbouwen en uiteindelijk misschien te stoppen.
Sandy heeft naar mijn voeding gekeken en toen het één en ander aangepast. Na een paar maanden ben ik ook de ijzer pillen gaan afbouwen en uiteindelijk gestopt. In maart zou ik weer veder gaan met de behandelingen in het ziekenhuis om zwanger te worden. Maar begin maart was ik op de natuurlijke manier zwanger geraakt.
Ondertussen alweer 18 weken zwanger en nog steeds gestopt met mijn ijzer pillen, ijzerwaarde blijft nog steeds goed!!
Super blij mee, dank je wel Sandy!!

 

 

 


Beste Sandy,

Door middel van de adviezen over (sport)voeding heb ik mijn sportieve prestaties een boost kunnen geven. Hierbij kon ik mij houden aan een persoonlijk voedingsschema dat voor mij goed werkt. Ik ben erg tevreden over het resultaat en heb mijn eetgewoontes erg verbeterd, met dank aan Gezond en Fitter voedingscoach.

    Groetjes, Kay,       

 

 

 


Een lange periode was ik niet meer bewust bezig met mijn voeding, dit had zo z’n redenen. Ik koos voor makkelijk, snel, veel koolhydraten en nam weinig tijd van ervan te genieten. Sporten bleef ik doen ook al voelde dit niet altijd prettig.

Ongemerkt tikten de kilo’s op de weegschaal verder, lichamelijk voelde dit niet fijn ….maar….ook zeker mentaal niet. Tijd voor actie waarin ik op zoek was naar coaching.

Met het boek “Slank in 8 stappen” van PuurGezond heb ik op mijn eigen tempo iedere stap doorgenomen en de tijd genomen het veranderde voedingspatroon eigen te maken. Tijdens ieder consult verspreidt over 6 maanden waren de resultaten op de weegschaal positief zichtbaar in daling gewicht en vetpercentage en stijging spiermassa. Maar het allerbelangrijkste….ik voel mij veel fitter, en ervaar dit ook tijdens het sporten, meer kracht en langere uithoudingsverhogen zonder snel te verzuren in de spieren.

Daarbij mag je heel veel gezond eten!!!! Ik ben blij dat ik deze ervaring heb ondervonden, dit gaat voor mij de basis worden voor de toekomst. Om daar meer structuur aan te geven blijf ik nog een half jaar in coaching bij Sandy en vertrouw op een gezond en fitter leven.

Jolanda

 

 


Hallo Sandy,

Ik ben Edith, ik heb al heel wat 1/2 marathons gelopen en mountainbike 1 à 2 keer per week.
3 jaar geleden ging ik het combi klassement doen in Egmond, zaterdag Egmond – Pier – Egmond en zondag de 1/2 marathon. Het fietsen zaterdag was hardwerken maar ging goed, tegen de zondag zag ik niet op, die 1/2 marathon had ik al zo vaak gedaan. Hoe mis kon ik het hebben! Halverwege het strand werden mijn benen zwaar en ging het tempo naar beneden. Ik heb hem uitgelopen, maar was helemaal leeg.
Het jaar daarop deed ik de mini combi met de 1/4 marathon, dat moest toch wel goed gaan. Weer mis, ook nu was ik zondag ook leeg.
Dit ging mij niet meer gebeuren dus zocht ik naar een oplossing en vond die bij Sandy. Tijdens een aantal bijeenkomsten hebben we mijn voeding geanalyseerd en aanpassingen uitgeprobeerd, ook tijdens trainingen. Deze keer was het natuurlijk weer hard werken op het strand en in de duinen, maar geen leeg gevoel en zware benen gehad! Super blij.
Alle tips pas ik ook toe tijdens fiets, wandel en mountainbike vakanties/weekenden waarbij ik meerdere dagen meer lichamelijke inspanning heb dan ik gewend ben. Tot nu toe geen honger klop meer gehad.
Ik kan iedereen aanraden om samen met Sandy je voedingspatroon te analyseren en aan te passen als je problemen ervaart, de voldoening na je prestaties is veel groter.

Groetjes Edith      

 


Begin oktober ben ik gestart bij Sandy met afvallen en mijn conditie te verbeteren. Het doel was 10 kilo in een half jaar. Ik had mijzelf al voorgenomen om niet onwijs te gaan lijnen, maar rustig aan mijn eetpatroon te veranderen en ondertussen wel in het weekend een borreltje te drinken  of om uit eten te gaan. Ook heb ik ’s avonds gewoon gegeten aardappelen, groente en vlees of een pasta. Ik wilde het simpel houden ook omdat ik twee jonge kinderen heb. Het ging daarom niet zo snel, maar dat was ook niet het plan. De afspraken met Sandy ook verspreid over een half jaar. Sandy gaf hierbij tips om aan mijn conditie te werken en ook mijn eetpatroon te veranderen. Het eetpatroon veranderen in 8 stappen. Hierbij doe je elke week een andere stap. Je begint bij het veranderen van je tussendoortjes, dan het ontbijt, week erna zorg je dat je elke dag twee liter water gaat drinken. Zo verander je wekelijks iets in je voedingspatroon.  Dit gaat door tot stap 8. Ik ben er 10 kilo mee afgevallen en voel me daar een stuk beter bij. Nu doorzetten om dit verder op peil te houden. Tot nu toe gaat het erg goed.

Sandy bedankt voor de goede begeleiding.

“anoniem”

 

 


Hoi Sandy,

” Ik had net een sportvastkuur achter de rug toen Sandy een weegmoment tijdens een bootcamp training hield. Ik vond het wel een fijn idee als ik hulp zou krijgen bij het weer ‘normaal’ gaan eten zonder in oude patronen terug te vallen, dus plande een aantal afspraken in.

De weegmomenten werkte als een stok achter de deur en ik merkte dat ik beter in mijn vel kwam te zitten. Door het dagboekje die ik bij moest houden kwamen we er achter dat ik sommige dagen té weinig at t.o.v de hoeveelheid keren dat ik per week aan het sporten was en dat dat juist averechts werkte. Dit was een absolute eyeopener voor mij. De balans tussen gezond eten en sporten maakt echt het verschil! “.

Groetjes Nanja 

 

 


 

Hoi Sandy,

Ik wil je graag nog even laten weten dat ik veel baat heb gehad de afgelopen maanden bij jouw voedingsadviezen en hardloopadviezen.

Dank zij jou heb ik heerlijk gelopen met de Winterloop in december en de Halve Marathon van Egmond paar weken geleden, was 2kilo afgevallen en heb

een nieuwe kijk gekregen op wat wel en wat beter niet te eten vlak voor -en ná het hardlopen. Door jouw voedingsadviezen heb ik meer energie gekregen

en herstel ook sneller na een hardloopevenement !

Ik probeer door te gaan met jouw voedingsadviezen, misschien niet zo “‘streng maar wel paar keer per week.

Nogmaals hartelijke dank voor de professionele hulp.

Hartelijke groeten,

 Elvira

 

 


 

Het was even schrikken toen ik bij een healthcheck op mijn werk te horen kreeg dat ik veel te zwaar was, een ongezond hoog cholesterol had en ook mijn bloeddruk gevaarlijke waarden had aangenomen. Ik voelde me bij tijd en wijle wel wat moe, maar weet dat vooral aan mijn drukke en stressvolle baan. Tijd voor actie! Via mijn hardlooptrainer kwam ik in contact met Sandy en meteen al bij de intake kreeg het gevoel er niet alleen voor te staan. Hoewel ik het idee had veel te weten over gezonde voeding – ook omdat ik al mijn halve leven vegetariër ben – heb ik de afgelopen tijd heel veel nieuwe informatie gekregen over allerlei voedingsmiddelen en weet ik nu dat niet alle gezonde dingen ook voor mij persoonlijk gezond zijn. Samen met Sandy is het mij gelukt al aardig wat kilo’s kwijt te raken, de knop om te zetten en te genieten van mijn fitte lijf. Ook het hardlopen gaat nu veel gemakkelijker en dat motiveert enorm. Het mooie van Sandy’s aanpak is, dat je geen dieet volgt, maar je leefstijl en eetpatroon onder de loep neemt en kleine stapjes zet. Ik beveel Sandy en haar methode dan ook van harte aan.

Marijke

 

 


Voorjaar 2016 heb ik kennis gemaakt met Sandy. Onder haar begeleiding ben ik aan de slag gegaan met voeding en sport.

Het principe om in 8 weken je voedingspatroon te wijzigen in plaats van een strikt dieet te volgen sprak me erg aan. Op maandagochtenden ben ik gestart met bootcamp in de duinen. Pittig in het begin, maar wel fijn om te merken dat je conditie verbetert, afvalt, gezellig om in een groep te sporten en lekker om dit buiten te doen in plaats van een fittnesszaal. Een keer per week ben ik zelf gaan sporten en op vrijdag heb ik met Sandy gesport. Dat laatste combineerde ik met de weegmomenten.

Een goed moment om samen te kijken hoe het was gegaan met eten en waar nodig ontving ik extra advies om eten aan te passen. Ook op het gebied van sport heb ik nuttige tips van Sandy ontvangen. Sandy stemde het sporten af op mijn schema van de Evi hardloop App, en toen ik ineens niet meer mocht hardlopen wegens een blessure ging Sandy mee om te zwemmen en te laten zien hoe ik in het zwembad aan mijn conditie kon werken. Super service!

Na 3-4 maanden ben ik 10 kilo lichter.

Ik blijf sporten op de maandagochtend (met Sandy) en zet het gewijzigde voedingspatroon door. Ik weet dat ik altijd (weer) terecht kan bij Sandy met vragen en advies. Sandy organiseert regelmatig leuke activiteiten voor haar klanten; fietstocht, wandeltocht, kookworkshop etc. Alles doet zij met veel enthousiasme en 110% inzet. Zeker aan te bevelen als je een coach zoekt om je te ondersteunen met voeding en sport

Sandy, bedankt! Groet, Rian

 

 

 


Ik ben 9 kilo afgevallen met hulp van Sandy. Door mij te informeren over wat ik wel en niet kon eten en samen te kijken naar mijn eetgewoonten, kreeg ik een goed beeld van wat ik aan moest passen. Tijdens de wekelijkse gesprekjes en weegmomenten motiveerde Sandy mij om vol te houden. Vooral toen ik resultaat begon te zien, raakte ik er nog meer op gebrand om mijn doel te halen. Het samen sporten was een hele fijne aanvulling, en nog gezellig ook! Sandy, bedankt voor je deskundige advies en je betrokkenheid. Zonder jou had ik dit niet bereikt.

Maaike uit Alkmaar

 

 


Hardlopen, mountainbiken, wandelen en tennissen,  maar geen kilo afvallen…….

Afgelopen september was voor mij de maat vol. Hoe kan het dat je vijf dagen in de week fanatiek aan het sporten bent, maar geen grammetje afvalt. Trainend voor de Egmond-Pier-Egmond en de kwart marathon van Egmond kwam ik in contact met Sandy. Ik legde haar mijn frustratie voor.

Sandy nam de uitdaging aan. Zij hoefde mij niet aan te sporen om te gaan sporten dus waar zat dan wel het probleem.

Op advies van Sandy ben ik gaan bijhouden wat ik op een dag eet. Hierbij speciale aandacht gericht op het eten voor, tijdens en na het sporten.

Na het sporten kon ik echt de hele dag trek hebben. Het was Sandy al snel duidelijk en zij kwam met makkelijk toepasbare adviezen omtrent eten en ‘veel’ sporten. Nu ruim vier maanden verder ben ik 16 kilo

kwijt, is mijn vet percentage aanzienlijk vermindert en mijn spiermassa toegenomen. En dit alles zonder dat ik het gevoel heb dat ik op dieet ben. Ik hou nog steeds bij wat ik op een dag eet, maak bewuste keuzes qua voeding, maar vooral is mijn eetpatroon gedurende de gehele dag gestructureerder geworden. Hierdoor is het makkelijk toe te passen in een druk bestaan van werken, sporten en een gezinsleven. En omdat het kleine maar oh zo belangrijke aanpassingen betreft is het ook makkelijk vol te houden.

Ik ben heel blij met Sandy en heb haar al bij vele (sport) vrienden geadviseerd. Sandy is een open en toegankelijk persoon, denkt met je mee en geeft duidelijke adviezen. Geen ingewikkelde recepten of dure voedingsmiddelen, maar toepasbaar en financieel haalbaar voor iedereen.

Daarnaast is zij net zo enthousiast en trots als er weer een kilo van af is gegaan. Sandy ik ben heel blij met je. Ik voel mij een stuk gezonder en fitter !

Brigitta de Vries HEILOO

 

 


Afgelopen Juli ben ik begonnen bij Sandy.

Na maanden met hoofdpijn te hebben gelopen dacht ik op een maandagmorgen, zo kan het niet langer ik moet ophouden met vreten en wat aan dat lijf gaan doen.

Ben 53 jaar woog zeker 20 kilo teveel en sporten te weinig. Door te weinig beweging en teveel eten bleef ik maar hoofdpijn houden. Dus op die maandagmorgen Sandy gebeld en een afspraak gemaakt voor een intake gesprek. Voelde voor mij al gelijk heel goed. Wat een lieverd, iemand die alle tijd voor je neemt. Alles doorgenomen wat mijn leefstijl is. Fout natuurlijk veelste veel suikers en vet en te weing beweging.

Gelijk adviezen gekregen wat ik eraan zou kunnen gaan doen. Sprak me gelijk heel erg aan. Geen diëten maar gewoon anders eten maar evengoed wel lekker. Doordat ik stopte met teveel suikers en vetten te eten merkte ik na 2 weken dat mijn hoofdpijn minder werd en niet meer zo moe was.

Kreeg van sandy iedere week adviezen wat wel te eten en ging ze met me de duinen in om te bootcampen. Nu ben ik een aantal maanden verder en er is inmiddels  bijna 20 kilo af. Nog steeds ieder week naar Sandy, wat ik heerlijk vind om het goed bij te houden. Bootcamp doe ik ook nog steeds alleen nu bij met het groepje gezond en fit sporten in de duinen met trainster op maandag ochtend,
fantastisch om te doen. Iedereen op zijn eigen tempo.

Kan het echt iedereen aanraden, mij heeft het echt vreselijk goed geholpen.

Dank je wel lieve Sandy

Xx Annet

 

 


Hoi Sandy,

Ten eerste wil ik je graag bedanken voor onze goede samenwerking. Dankzij jou ondersteuning ben ik me veel meer bewuster geworden van gezonden voeding, en sport gerelateerde voeding. Je hebt als géén ander kunnen “schemateren” wat ik wel in bepaalde periode kan eten en wat niet.

Dankzij jou hulp heb ik een 1 uur en 37 minuten kunnen lopen op de halve marathon.

Ik wens je daarom ook heel veel goeds voor de toekomst.

Met sportieve groet,

Bas Botman

 

 


Beste Sandy,

Bij Trias  start to run gaf je informatie aan de lopers over voeding. Maandagochtend heb ik je meteen gebeld voor een afspraak en je wilde meteen komen. Mijn overtollige kilo’s wilde ik kwijt, ik sport veel dus had het toch met mijn eetgewoontes te maken. Door 6 x per dag gevarieerd te eten, minder te snoepen en er goed bij na te denken wat ik eet ben ik inmiddels al 6 kilo kwijt, ik wil nog een aantal kilo’s kwijt en door regelmatig naar je toe te gaan heb ik een stok achter de deur. Mijn kleren zitten ruimer, nieuwe kleren kopen en een maat kleiner pakken voelt heerlijk. Het geeft mij een goed gevoel.

Bedankt Margriet Hopman

 

 


 

Hallo Sandy,

Het is niet zo dat ik bij elke maaltijd aan jouw adviezen denk, maar feit is dat de voedingsconsulten mij veel bewuster hebben gemaakt van wat je zoal allemaal eet.
En nog leuker: niet alleen ben ik zo’n 5 kilo kwijt, maar het lijkt erop, dat dat ook zo blijft.
Kortom, iedereen die structureel iets aan het (over)gewicht wil doen kan ik jouw hulp  van harte aanbevelen.
Vr. gr.
Dick Zuiderveld.

 

 


In mei 2012 ben ik begonnen met sporten en afvallen onder begeleiding van Sandy. Ik worstel al jaren met mijn gewicht. Ik heb vele pogingen tot afvallen ondernomen, met name door veel te gaan sporten, maar er ging nooit wat af! Toen hoorde ik van de actie van gezond en fitter. Samen sporten in de duinen en gezonder leren eten. “Dat is wat voor mij” dacht ik. Het eerste gesprek met voedingscoach Sandy verliep goed. We hebben samen gekeken naar wat ik zoal eet in de week en hoe vaak ik sport. Aan de hand van mijn gewicht en leeftijd stelde Sandy vast wat ik moet eten op een dag om af te vallen. En verassend genoeg at ik te weinig! Al die pogingen die ik heb ondernomen om af te vallen gingen gepaard met minder eten en nu moest ik opeens meer eten. Dat viel me alles mee. Tijdens de gesprekken heeft Sandy mij ook goed uitgelegd waarom het belangrijk is om zo min mogelijk verzadigde vetten te eten. Al snel viel ik een aantal kilo’s af en voelde ik me veel beter! Naarmate er meer gesprekken volgden begreep ik ook waarom het zo belangrijk is om goed en gezond te eten. Het is niet alleen goed voor je gewicht maar ook voor je gezondheid. Hoe gezonder je bent hoe fitter je jezelf voelt. Tijdens het gezamenlijke sporten in de duinen werden er ook regelmatig tips gegeven en ervaringen met elkaar gedeeld. Tijdens de gesprekken ben ik er ook achter gekomen dat afvallen niet alleen in het teken staat van niet snoepen en alleen maar gezond eten. Af en toe mag je ook wel eens wat lekkers nemen, als het maar met mate is. Tevens zijn er ook een hele hoop alternatieve voor een hoop lekkernijen. Ik merkte overigens al snel dat het bewegen al beter ging naarmate ik meer kilo’s kwijt was. Wat een heerlijk gevoel! Op het moment ben ik al ruim 10 kilo afgevallen. Ik ga nog door tot ik het gewenste streefgewicht heb bereikt. Nog regelmatig spreek ik af met Sandy en komen we er toch wel weer eens achter dat ik weer te weinig heb gegeten. De puntjes worden weer op de i gezet en de strijd tegen de kilo’s wordt voortgezet. Ook sport ik nu regelmatig en dat geeft me veel voldoening.

Ik voel me jong, vrolijk, fit bovenal gezond

 

 


In juni ben ik voor het eerst bij Sandy geweest op gesprek omdat ik al jaren darmklachten heb. Na allerlei vragen te hebben beantwoord en antwoord op mijn vragen te hebben gekregen, heb ik enkele dagen  ” mijn huiswerk” gemaakt. ( opschrijven wat je allemaal eet en drinkt). Bij het volgende gesprek, werd mij op een zeer prettige en humoristische manier duidelijk dat ik niet altijd even handig met eten bezig was. Geweldig! Tegelijkertijd ben ik mee gaan trainen bij juf Ineke. Wat ook heel erg afwisselend en motiverend was. Door meer en beter met eten om te gaan zijn mijn klachten bijna verdwenen. Tevens heb ik de lol in hardlopen weer terug gevonden. Kortom: juf Sandy en juf Ineke zijn beide TOP.
Groetjes Ria de Waard.