Programma’s

Wil je beter in je vel komen te zitten, dan ben je nu al op de goede weg! Je hebt namelijk al de eerste stap gezet naar een gezond en fitter leven door je te verdiepen in dit onderwerp! Misschien heb je er al veel informatie op nageslagen of is dit de eerste website die je bezoekt, maar weet dat er geen één programma hetzelfde is en werkt voor iedereen.

We zijn allemaal anders en daarom is individuele coaching ook bij mij voornamelijk van toepassing. Belangrijk is dat de aanpak past bij jouw doel, jouw streven en vooral past bij jou als persoon. Het is namelijk een traject die je voor wat langere tijd aangaat. Vertrouwen, motivatie en doorzettingsvermogen zijn daarbij belangrijke onderdelen en ik help je daarbij graag!

Voeding & Leefstijlcoaching programma’s
Bij Gezond & Fitter bied ik naast Voeding en Leefstijlcoaching, ook programma’s aan gericht op specifieke voeding- of leefstijlvragen. Zoals voeding tijdens de overgang, of welke voeding past het best bij jouw sportactiviteiten. Alle programma’s zijn door mij ontwikkeld om jou beter in je vel te laten voelen. Ook voor bedrijven bied ik op maat gemaakte trainingen die een gezonde leefstijl binnen jouw organisatie stimuleren of zelfs doet verbeteren. Informeer vrijblijvend wanneer je meer informatie hierover wilt ontvangen. Ik vertel je graag meer!

 

 

Hoe ga ik te werk?
Standaard werken we aan vier belangrijke onderwerpen: voeding, beweging, mindset en de verhouding tussen stress en ontspanning. Want wanneer je al deze onderwerpen goed op elkaar afstemt en je helemaal in balans bent, ervaar je geluk ook intenser. Je voelt je immers gezond en lekker. Dat is in ieder geval het doel van mijn voeding- en leefstijlcoach trajecten.

 

flesje appelTijdens een intake bespreken jouw doel, waarbij we inzoomen op jouw verleden, jouw ervaringen, je redenen, oorzaken, pijnpunten, et cetera. Dit doe ik omsamen met jou te kunnen achterhalen waar probleem of vraagstelling vandaan komt en om goed te kunnen bepalen wat uiteindelijk je doel is. Wanneer eenmaal alles duidelijk is bepalen we het startpunt binnen het klavertje. Is dat het aanpakken van een voedingsschema, of beginnen we met het aanpakken van jouw mindset. Ieder persoon is ander en daarmee ook iedere begeleiding  en startpunt anders.

  • wat heb jij nodig om je doel te behalen?
  • wie kan je daarbij helpen? (sociale steun)
  • hoe kunnen we je zelfdiscipline vergroten, dat is namelijk mogelijk om wel sterk te worden in de keuzes die je maakt.
  • en ook wat doe je als het niet lukt , want het gaat niet altijd goed ook daar kunnen we iets uit leren.

 

 

 

 

Meer informatie of vrijblijvend kennismaken?
Neem vooral contact met mij op wanneer je meer vragen hebt of meer informatie wenst te ontvangen. Wellicht ben je er al helemaal klaar voor! Laten we dan vrijblijvend kennismaken en bespreken we de mogelijkheden.

Sandy ter Horst
06 46 43 42 26
info@gezondenfitter.nl

facebook instagram