Coaching voor bedrijven / groepen

Fit blijven op de werkvloer is soms echte topsport!

Of jouw personeel nu op de werkvloer met andere collega’s samenwerkt of juist thuis en veel online doet, op alle mogelijk manieren kan werkdruk aanwezig zijn of zelfs stress op de loer liggen. Misschien dat het door lange werkdagen komt, of door het hebben van een verkeerde werkhouding, een te hoge werkdruk of onregelmatige werktijden. Maar ook door corona kunnen mensen meer stress ervaren, doordat zij druk voelen om beter te moeten presteren. Misschien zijn ze wel regelmatig ziek of kunnen ze slecht omgaan veranderingen. Er kunnen dus veel oorzaken zijn die ervoor zorgen dat jouw personeel zich minder fit voelt.

 

Hoe fitter hoe beter de prestatie

Algemeen bekend is dat medewerkers die zich fysiek en mentaal fit voelen, ook beter presteren. Een beter immuunsysteem draagt ook bij aan een lager ziekteverzuim binnen je bedrijf. Een fitter lijf is vaak ook een fitter hoofd met meer creatieve ideeën.

Vitale werknemers in een vitaal bedrijf, is eigenlijk wat elke ondernemer graag wil nastreven. Het is dus tegenwoordig helemaal niet meer zo vreemd om als bedrijf een vitaliteitscoach in de hand te nemen. En wanneer bedrijfscoaching in groepsverband wordt gedaan, bevordert dit ook nog een teambuilding. Want samen draag je het bedrijf. Hoe mooi is dat?

Het woord spreekt voor zich, de vitaliteitscoach streeft naar vitale geesten in vitale lichamen bij de cliënten. Ook hier geldt de uitdrukking een gezonde geest in een gezond lichaam. Het is verbazingwekkend hoe simpele tips van de vitaliteitscoach, bijvoorbeeld op het gebied van levensstijl, kunnen leiden tot een gezonder lichaam. Misschien weten we het zelf ook allemaal wel maar als een ander het vertelt voelt het toch anders. 

Een vitaliteitscoach kan bijdragen aan:

  • meer creativiteit bij de medewerkers
  • motivatie voor het werk dat ze verrichten
  • aanmoediging tot ondernemend gedrag zoals vaker initiatieven nemen
  • effectief werken en daardoor ook productiever worden.

 

Programma’s voor bedrijven

 

Bedrijfscoaching in groepsverband

Hoe leuk is het om met je afdeling samen te werken aan een goede gezondheid! Gezond en Fitter biedt op-maat trainingen voor bedrijven met een gevarieerd programma. Daarin wordt zowel de voeding als beweging en de mindset meegenomen. Want bewegen is leuk, en lekker en gezond eten ook!

Individuele bedrijfscoaching

Vinden je medewerkers het prettiger om individueel gecoacht te worden? Ook dat is mogelijk, zowel op locatie als online. Het voordeel van individuele bedrijfscoaching is dat we wat meer naar de persoon zelf kunnen kijken. Zeker wanneer er specifieke klachten of probleemstellingen zijn.

Vitale bedrijfsuitjes

De vitaliteitscoach heeft de meest geweldige ideeën voor bedrijfsuitjes gericht op de balans in geest en lichaam. Het combineren van het bedrijfsuitje en de inzet van een vitaliteitscoach kan een eerste zet zijn voor het bedrijf om te laten zien dat het berokken is bij het welzijn van de werknemers. Misschien verrassend maar zeker effectief.

 

Investering

Is jouw organisatie klaar om samen met mij een vitaal plan te maken? Om door middel van coaching een gezonde werkvloer te creëren? De kosten zijn afhankelijk van de vorm in een groep of individueel, het soort training, de duur en de omvang van de groep. Tarief op aanvraag.

 

 

 

 

 

Meer informatie of vrijblijvend kennismaken?
Neem vooral contact met mij op wanneer je meer vragen hebt of meer informatie wenst te ontvangen. Wellicht ben je er al helemaal klaar voor! Laten we dan vrijblijvend kennismaken en bespreken we de mogelijkheden.

Sandy ter Horst
06 46 43 42 26
info@gezondenfitter.nl

facebook instagram