Sporten in de duinen | in groepsverband

Hoe heerlijk is het om samen met anderen in de buitenlucht te kunnen sporten, zeker in Egmond aan Zee! Trainen doen we daarom ook gewoon lekker in de duinen en/of op het strand. De training wordt door mijzelf gegeven waarbij ik iedere keer een leuke de training samenstel zodat het afwisselend blijft en jij gemotiveerd. De trainingen zijn voor zowel beginners als gevorderden geschikt.

 

Wat houdt een training in?

Iedere training starten we natuurlijk met een goede warming-up, gevolgd door een paar kilometer rustig hardlopen. Mocht je nog niet zo geoefend zijn met hardlopen, dan bouwen we dat rustig op. In het begin start je de eerste paar keer met 1 minuut hardlopen en 1 minuut wandelen en naar mate je wat meer geoefend bent, bouwen we dat op tot dat jij een afstand aaneengesloten kunt hardlopen.

Iedere training besteden we ook aandacht aan spierversterkende oefeningen met zogenoemde Dynabands (elastieken banden). Hierbij komen alle spiergroepen aan bod. Tot slot doen we een goede cooling-down. Kortom, een super gevarieerde buitentraining in groepsverband dat nog gezellig is ook!

De trainingen zijn corona proef, dus  op anderhalf meter. Zo kunnen we toch met elkaar op afstand trainen!

Trainingsdagen

De trainingen vinden plaats op:

maandagochtend van 09:00 – 10:00 uur of

Woensdagochtend van 9:00 – 10:00 uur.

Donderdag avond van 19:00-20:00 uur

Mocht het niet mogelijk zijn om mee te sporten op deze dagen, neem dan gerust contact op dan kijken we voor andere mogelijkheden *

* voor bedrijven of verenigingen kunnen we op afspraak een alternatief moment inplannen.

* Bij aanschaf van 6 mond traject is het sporten met Sandy GRATIS

Kosten

• Sporten in de buitenlucht in groepsverband € 65,00 voor 10 lessen.
• Sporten in de buitenlucht persoonlijke training prijs op aanvraag, of in combi met voeding en leefstijl advies ook mogelijk!

 

 

 

 

 

Meer informatie of vrijblijvend kennismaken?
Neem vooral contact met mij op wanneer je meer vragen hebt of meer informatie wenst te ontvangen. Wellicht ben je er al helemaal klaar voor! Laten we dan vrijblijvend kennismaken en bespreken we de mogelijkheden.

Sandy ter Horst
06 46 43 42 26
info@gezondenfitter.nl

facebook instagram