Mindset

“Het draait allemaal om goede keuzes maken

Met mindset bedoel ik focus, positiviteit en hoe sta je in het leven. Welke keuzes maak jij waardoor je beter in je vel komt te zitten? Dat geldt bijvoorbeeld ook voor wanneer je in de overgang zit. Of wanneer je als man te maken krijgt met het hebben van een zogenoemde midlifecrisis. Zowel mannen als vrouwen belanden op een gegeven moment in een bepaalde fase waarin ze zich afvragen “Deed ik het goed of kan/moet ik het nog anders doen?”.

 

Nu of nooit?
De meesten weten eigenlijk wel waarom ze willen starten met een Leefstijl Coachingstraject. Je wilt je bijvoorbeeld (weer) fit en energiek voelen, misschien afvallen of op gewicht blijven, meer rust ervaren in de drukte van jouw leven en ongezonde gewoontes kunnen aanpakken. En om dit te bereiken zal je vanuit verschillende perspectieven je huidige leefwijze moeten bekijken en aanpakken. Dat doen we samen.

 

Kijken naar wat wel kan en wat niet helemaal lukt. Het gezond en fitter worden start in je hoofd. Het enige wat je nodig hebt is een bepaalde discipline en zelfvertrouwen en het lukt jou ook! Vind je dat lastig? Ik help je daarbij! Stap voor stap bereiken we samen jouw doel.

 

 

 

 

 

Meer informatie of vrijblijvend kennismaken?
Neem vooral contact met mij op wanneer je meer vragen hebt of meer informatie wenst te ontvangen. Wellicht ben je er al helemaal klaar voor! Laten we dan vrijblijvend kennismaken en bespreken we de mogelijkheden.

Sandy ter Horst
06 46 43 42 26
info@gezondenfitter.nl

facebook instagram