Sandy ter Horst

In 2012 ben ik gestart als gewichtsconsulente met mijn onderneming Gezond & Fitter, waar ik veel vrouwen en mannen heb geholpen met hun voeding en hun gewicht. Omdat ik steeds meer specifieke vragen kreeg, bijvoorbeeld over overgang en voeding, of vragen over voeding in combinatie met sport, bleef ik mijzelf ontwikkelen en volgde ik diverse cursussen en opleidingen.

Mede hierdoor raakte ik meer en meer geïnteresseerd in de algehele levensstijl en hoe deze eventueel te verbeteren is. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je met alleen het aanpassen van voeding er niet bent. In mijn praktijk kijk ik eerst naar de aanleiding waarom iemand bijvoorbeeld te zwaar is. Nadat dat helder is kan je pas de vraagstelling en de uitwerking aanpakken. Juist dan behaal je meer succes en voorkom je terugval in het oude patroon. In 2020 heb ik met succes de opleiding Vitaal coach gevolgd en inmiddels ben ik gecertificeerd Leefstijlcoach.

Mijn sterke overtuiging dat puur en gezond eten in combinatie met beweging absoluut bijdraagt aan uiteindelijk een gezonde levensstijl is al lange tijd aanwezig. Voordat ik begon aan mijn praktijk Gezond en Fitter, was ik 22 jaar werkzaam in de horeca. Ik was gestopt met roken en had twee mooie kinderen op de wereld gezet. Mijn lijf begon te veranderen en daarop volgde ik diverse diëten om op gewicht te komen en vooral te blijven. Dat naar mate je ouder wordt er iets in je lijf verandert weet ik als geen ander, want ook ik ben inmiddels in de overgang.

De werkwijze die ik nu vandaag de dag in mijn praktijk hanteer, heb ik grotendeels ook op mijzelf toegepast. Ik weet wat voor mij destijds goed heeft gewerkt, maar ook wat niet en dat wil ik graag doorgeven. Ik vind het fijn om met mensen te werken en ze te helpen. Inmiddels heb ik ervaring met zowel individuele begeleiding als coaching van bedrijven & groepen en ben ik super enthousiast over de resultaten. Het is leuk om te zien dat mijn aanpak werkt en dat ik mensen enthousiast krijg.

Mijn uitdaging is om mensen te laten ervaren wat je lijf allemaal kan en nodig heeft om goed te functioneren, maar ook om gezond en vitaal oud te worden. En hoe mooi is het als je daar ook een stukje zelfverzekerdheid door krijgt en meer kan genieten van de kleine dingen.

Mijn missie en aanpak

Voor de vormgeving van mijn logo heb ik heel bewust gekozen voor een klavertje 4 in combinatie met een hartje. Niet alleen omdat ik dat zelf gewoon heel mooi vind, maar ook omdat elk blad van dit klavertje staat voor een onderdeel dat invloed heeft op jouw algehele leefstijl. Deze vier onderwerpen, Voeding, Beweging, Stress versus Ontspanning en Mindset komen allemaal aan bod in al mijn lijfstijl- en voeding programma’s.

Het hartje staat voor eigenwaarde: lief zijn voor jezelf en voor je lijf. Natuurlijk is het klavertje vier ook een knipoog naar gelukkiger leven. Wat je uiteindelijk ook krijgt als je lekker in je vel zit!

Ieder traject start eerst met een intakegesprek. Bij dit gesprek zullen er persoonlijke vragen gesteld worden, bijvoorbeeld over het slaap- en eetpatroon en of je al eerder diëten hebt gevolgd. Wat ging toen goed en wat minder, wat beviel goed en wat minder, etc. Uiteindelijk hebben we jouw probleemstelling en doel duidelijk en gaan we aan de slag met een aanpak op maat waarbij je continu begeleid wordt.

 

 

 

 

 

Kennismaken of meer informatie?
Neem vooral contact met mij op wanneer je kennis wilt maken, meer vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen. Wellicht ben je er al helemaal klaar voor! Laten we dan vrijblijvend kennismaken en bespreken we de mogelijkheden.

 

 

 

 

Sandy ter Horst
06 46 43 42 26
info@gezondenfitter.nl

facebook instagram