Voeding en overgang

“Waarom doet mijn lijf zo anders?

Wat doet jouw lijf anders ten opzichte van vroeger? Waarom helpen jouw aanpassingen in je eetpatroon niet meer die je vroeger ‘even’ deed om weer op gewicht te komen? Misschien wel herkenbaar. Heb je last van opvliegers? Ineens vetopslag op plekken waar je dat eerder nooit had? Het kan heel goed betekenen dat je in de overgang zit. Je lijf vol hormonen en dat ineens anders reageert op wat je eet, hoe je leeft en ontspant. Je merkt wellicht dat je totale beweegpatroon aan het veranderen is.

Gelukkig zijn er voedingsstoffen welke -vooral in deze fase- een positieve invloed hebben op jouw lichaam en die helpen om de bijverschijnselen van de overgang te verminderen. Door je voedingspatroon hier en daar wat aan te passen (wat ook bijdraagt aan je algehele gezondheid), ga je met minder klachten de menopauze door. In sommige voeding zitten namelijk bepaalde stoffen die je lichaam hierbij kan helpen, zoals vitamine D dat belangrijk is voor sterke botten, soepele spieren, een goede weerstand en een positief humeur. Maar denk ook aan zuivel dat je botten voorziet van voldoende calcium, wat weer de kans op botontkalking doet verminderen.

Bij een Voeding & Overgang Coaching kijken we dus in het bijzonder naar je huidige voedingspatroon, maar ook naar je beweegpatroon en hoe je omgaat met stress versus ontspanning wat ook belangrijk is. Samen kijken we naar wat we hierin kunnen aanpassen, zolang het maar bij je past en waar jij je goed bij voelt. Want de menopauze is al lastig genoeg!

 

Programma’s

 

Pakket 1

3 maanden

  • totaal 8 gesprekken incl intake gesprek
  • Betaling ineen of keuze voor betaling in termijnen met een automatisch incasso per maand gedurende 3 maanden
  • Eerste maand iedere week consulten, de 2e en 3e maand 2 x per maand een consult. Natuurlijk kan dit in overleg gewijzigd worden.

€ 298,-

Pakket 2

6 maanden

  • totaal 14 gesprekken incl intake gesprek
  • Betaling ineen of in termijnen met automatisch incasso per maand gedurende 6 maanden
  • eerste maand iedere week consulten,  2 t/m 6e maand 2 x per maand een consult. Natuurlijk kan dit in overleg gewijzigd worden.

€ 468,-

 

 

 

 

 

 

Meer informatie of vrijblijvend kennismaken?
Neem vooral contact met mij op wanneer je meer vragen hebt of meer informatie wenst te ontvangen. Wellicht ben je er al helemaal klaar voor! Laten we dan vrijblijvend kennismaken en bespreken we de mogelijkheden.

Sandy ter Horst
06 46 43 42 26
info@gezondenfitter.nl

facebook instagram