Nieuws

ADEMEN TEGEN STRESS

IN DEZE CORONA TIJD BELANGRIJK OM ZO VAAK MOGELIJK TOE TE PASSEN, ZODRA JE VOLET DAT JE ADEM TE HOOG ZIT GA DAN EEN VAN DEZE OEFENINGEN DOEN

 HOE VAL IK OP EEN GEZONDE MANIER AF?

mijn doel is jullie een leuke leerzame ochtend of avond te geven en je kan daarna zelf aan de slag met de hand outs die je mee krijgt.  kom jij ook?

IK GEEF IK EEN PRESENTATIE OVER HOE JE OP EEN GEZONDE MANIER KAN AFVALLEN OF EN JE LEEFWIJZE KAN AANPASSEN!

WANEER?  Er zijn meerder dagen dat je kan aansluiten, let op! HET GAAT DOOR MET MINIMAAL 5 PERSONEN.

DONDERDAG   19.00 TOT 20.30

WOENSDAG      9.00 TOT 10.30

DONDERDAG   19,00 TOT 20.30

-WAT ZIJN DE KOSTEN: € 25. pp

geef je op tijd op:

https://www.gezondenfitter.nl/#Contact


supermarkt rondleiding in de Jumbo

Gezond kiezen in de supermarkt kan nog best wel eens lastig zijn. Wat moet je kiezen als je een te hoog cholesterol hebt of last van een hoge bloeddruk? Waar moet ik op letten?  Onder mijn leiding laat ik u ter plekke zien hoe een gezonde keuze gemaakt kan worden in de supermarkt.

De bedoeling van de rondleiding is dat u op een leuke manier gezonde producten leert herkennen, leert etiketten lezen en dat u zich bewust wordt van verbeter stappen.

De rondleiding start bij JUMBO Egmond aan zee, daarna gaan we naar de sporthal kantoor Gezond en Fitter. Het duurt  anderhalf uur en starten met een korte uitleg waarna we langs diverse productgroepen lopen en opdrachten uitvoeren. Na afloop houden we een nabespreking en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

De eerstvolgende rondleiding is  OP AANVRAAG

start 19,00 bij Jumbo

daarna naar watertorenweg 36

om de rest te bespreken onder genot van koffie of thee

de kosten hiervan zijn € 10, pp incl koffie thee en een klein notitie boekje om voor jezelf notities te maken. En de opdrachten te noteren in supermarkt.