Nieuws

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat kunnen essentiële oliën toevoegen aan je gezonde leefstijl, hoe kunnen ze voor een extra steuntje in de juiste richting zorgen?

Kom ruiken, proeven en stel al je vragen tijdens deze Gratis intro les. Hopelijk kan het  jou net zo

ondersteunen als vele cliënten van mij al hebben ervaren.

waar : Watertoren weg (sporthal) Egmond aan zee

Wanneer?

Donderdag:23  Februari 19,00- 21,00 uur

Donderdag:2 Maart 9.00-11.00 uur

Dinsdag:      7 Maart  19,00- 21,00 uur

 

Heb jij wat vriendinnen dan kan je ook een datum plannen bij jou thuis, voor meer info of opgeven zie link

https://www.gezondenfitter.nl/contact/

 


NIEUW!  VOEDINGSSCHEMA’S OP MAAT

Dit programma is voor jou geschikt wanneer je zonder coaching je leefstijl op het gebied van voeding wil aanpakken of wellicht wel doorpakken. Want misschien ben je al lekker bezig met een gezonde levensstijl , maar ben je ondertussen toe aan nieuwe recepten die jouw nieuwe leefstijl zonder probleem kan blijven motiveren.

Anders eten is niet per definitie saai of minimaal. Met de recepten die wij je geven  kan je gewoon lekker blijven eten, (zonder pakjes of zakjes ) en vind je daarmee  ook dé manier om het vol te houden. Uiteraard is en blijft motivatie een belangrijk aspect om succes te behalen.

Iedere  week een menu op maat: betaalbaar en gevarieerd. Deze wordt voorzien  van een boodschappenlijstje (die je gewoon bij AH of de supermarkt bij jou om de hoek kunt halen)En uiteraard de bereidingswijze. Zo bieden we je handvaten voor ‘de rest van je leven’ en leren we jou gezond en gevarieerd te eten, in de juiste hoeveelheden die passen bij jouw persoon en doel.

Bij het aanmelden voor het programma voedingsschema op maat kun je kiezen uit verschillende type gerechten en aangeven wat je niet lust.Die worden dan ook niet meegenomen in jouw schema.Wanneer je een allergie hebt(bijv noten, eiwit, melk of gluten) dan is het mogelijk een aangepast dagmenu te krijgen. Ben je vegetarisch, dan houden we daar ook rekening mee bij het samenstellen van jouw menu. Een koolhydraatarm dieet is iets wat we niet aanraden, tenzij je een allergie hebt of diabetes (type 1 of 2 ) Want wil je tijdens het afvallen koolhydraten voor altijd mijden of alleen voor een periode? Indien voor een periode adviseren wij om voor voeding te gaan met minder koolhydraten.Zo voorkom je ook het “crash dieet effect” en toename van gewicht wanneer je je streefgewicht hebt bereikt en weer start met het nuttigen van koolhydraten.

                 Voedingsplan  meer info

Wil je afvallen,opgewicht blijven of in spiermassa aankomen? Loop je iedere dag weer te zoeken naar gezonde en lekkere recepten? Kan je wel wat hulp gebruiken bij het samenstellen van weekmenu’s?

Maak dan gebruik van mijn voedingsplan!

  • Makkelijk en snel
  • Gezond en verantwoord
  • 1000+recepten
  • Elke week een nieuw weekmenu
  • Aandacht voor intoleranties en voedingswensen
  • Op basis van macro’s en calorieën
  • Boodschappenlijst
  • mogelijkheid tot online bestellen

                 Tarieven

Voor 1 maand €10,

Voor 3 maanden €30,-

voor 5 maanden €40,- DUS 1 MAAND GRATIS

Wil je dit ? klik dan op deze link en IK ZAL CONTACT OPNEMEN ZODAT HET OP MAAT INGEVOERD WORDT  start meteen!

heb je hulp nodig of vragen hier over bel gerust tel Sandy 0646434226

https://www.gezondenfitter.nl/contact/

Wil je  meer uitleg of heb je nog vragen over het programma’ voedingsschema op maat’, neem dan gerust contact op. Dit programma is in precieze zonder coaching , heb je toch behoefte aan wat persoonlijke begeleiding dan zou je 1 of 2 consulten kunnen boeken. Check hier de link voor tarieven.

https://www.gezondenfitter.nl/tarieven-en-vergoeding/

Heel veel suc6 Jij kan het ook!

 


 

 Gezond en Fitter/leefstijl coach ook te horen als podcast!

zie link hier onder, heb je geen spotify? je kan het ook luisteren bij apple podcast en podcast addict.

veel luister plezier,

https://anchor.fm/gezondenfittervitaalcoach/episodes/Najaars-dip-e19aveb

   


                                 

Gezond en Fitter bij Hart van Nederland

 

 

 


 

Supermarkt rondleiding in de Jumbo

Gezond kiezen in de supermarkt kan nog best wel eens lastig zijn. Wat moet je kiezen als je een te hoog cholesterol hebt of last van een hoge bloeddruk? Waar moet ik op letten?  Onder mijn leiding laat ik u ter plekke zien hoe een gezonde keuze gemaakt kan worden in de supermarkt.

De bedoeling van de rondleiding is dat u op een leuke manier gezonde producten leert herkennen, leert etiketten lezen en dat u zich bewust wordt van verbeter stappen.

De rondleiding start bij JUMBO Egmond aan zee, daarna gaan we naar de sporthal kantoor Gezond en Fitter. Het duurt  anderhalf uur en starten met een korte uitleg waarna we langs diverse productgroepen lopen en opdrachten uitvoeren. Na afloop houden we een nabespreking en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

De eerstvolgende rondleiding is op aanvraag.

Start 19:00 uur bij supermarkt Jumbo

daarna gaan we naar de Watertoren weg 36 in Egmond aan Zee om de rest te bespreken onder genot van koffie of thee.

De kosten hiervan zijn € 10,oo p.p. incl koffie/ thee en een klein notitie boekje om voor jezelf notities te maken. En de opdrachten te noteren in de supermarkt.

 

 

 

 

Meer informatie of vrijblijvend kennismaken?
Neem vooral contact met mij op wanneer je meer vragen hebt of meer informatie wenst te ontvangen. Wellicht ben je er al helemaal klaar voor! Laten we dan vrijblijvend kennismaken en bespreken we de mogelijkheden.

Sandy ter Horst
06 46 43 42 26
info@gezondenfitter.nl

facebook instagram